Paolo Guatelli

Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια που μοιράζεται τις ανάγκες του ατόμου σύμφωνα με το ανθρωποσοφικό όραμα, έζησε πάντα μια ολιστική προσέγγιση στον άνθρωπο. Εκτός από τις γλωσσικές και αρχιτεκτονικές μελέτες, ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του καλλιτεχνικού καλλιτέχνη μακιγιάζ με τη μελέτη της τρανσπερσοντικής ολιστικής μορφοψυχολογίας για να εμβαθύνει την αναζήτηση συσχετισμών μεταξύ της δομής του προσώπου και της προσωπικότητας.

Το 2001 δημιούργησε το Accademia del Bell’Essere® στο Μιλάνο, ένα καινοτόμο μοντέλο του Multisensory Wellness Centre για την αρμονία μεταξύ σώματος και ψυχής, όπου πάνω σε 1000 τετραγωνικά μέτρα οι ήχοι, τα αρώματα και η μουσική ενσωματώνουν την ποιότητα των θεραπειών καινοτόμα αισθητική, μασάζ από τον κόσμο, συμβουλευτική εικόνας.

Η Νέα Υόρκη, η Μόσχα, το Τόκιο, το Παρίσι, το Χονγκ Κονγκ, το Λονδίνο, το Ντουμπάι, το Σίδνεϊ, το Νέο Δελχί είναι μερικοί από τους πολλούς προορισμούς στον κόσμο όπου δούλεψε, δείχνοντας ότι ο στόχος της βοήθειας των ανθρώπων να ανακαλύψουν και να εκτιμήσουν τη μοναδικότητά τους πολιτιστικά όρια ή εδαφικά όρια.

Για περισσότερα από είκοσι χρόνια, έχει σχεδιάσει μακιγιάζ για τη δραστηριότητα του καλλιτέχνη μακιγιάζ, η οποία τον οδήγησε να σχεδιάσει και να αναπτύξει για περισσότερες γραμμές μακιγιάζ εταιρειών που είναι αφιερωμένες στην καθημερινή χρήση και τις συλλογές που ταιριάζουν στις επαγγελματικές ανάγκες.

Οι παρουσίες των μέσων ενημέρωσης κυμαίνονται από συνεντεύξεις και συμβουλές για κύριες εφημερίδες και παραστάσεις για τα πιο διάσημα τηλεοπτικά δίκτυα. Για τρεις εκδόσεις είναι παρούσα αποκλειστικά στο Rai2 με χώρο στο μακιγιάζ στο πρόγραμμα “Detto Fatto”, που διεξάγεται από την Caterina Balivo.

Το ύφος της επικοινωνίας και η μέθοδος εργασίας συνοδεύουν το κοινό για να μάθουν απλές τεχνικές για να το εφαρμόζουν καθημερινά για να ενισχύσουν τη μοναδικότητά τους και να βρουν ισορροπία με το μυαλό και την ψυχή. Για κάθε γυναίκα, ο χρόνος που αφιερώνεται στο make-up γίνεται μια οικεία εμπειρία, μια στιγμή περιποίησης για και με τον εαυτό της.

Ως σύνθεση των ανθρώπινων και επαγγελματικών εμπειριών του, δημιούργησε τη «Μακιγιάζ Θεραπεία», το κόλπο στην υπηρεσία της αυτοεκτίμησης. Ένα μονοπάτι της ευαισθητοποίησης χάρη στο οποίο, χωρίς τα προβλήματα των άλλων, μπορούμε να αναγνωρίσουμε τους εξωτερικούς και τους εσωτερικούς μας πόρους: ανακαλύψαμε τον εαυτό μας, ανακαλύψαμε τον εαυτό μας και αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, εκτιμώντας τα χαρακτηριστικά, ενισχύοντας την προσωπικότητα και ανακαλύπτοντας τον πλούτο του εαυτού μας μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο Paolo δεν επιθυμεί να θεωρηθεί μόνο ο καλλιτέχνης μακιγιάζ των αστεριών, αλλά ο καλλιτέχνης μακιγιάζ των κοινών ανθρώπων, ή μάλλον εξαιρετικοί άνθρωποι, γιατί “κάθε όντας είναι μοναδικό και αναπάντεχο”.

Paolo Guatelli

Ο Paolo Guatelli έχει αναπτύξει ένα προσωπικό στιλ ευαισθησίας προς την αισθητική, την εξέλιξη των τεχνικών μακιγιάζ και την προσοχή στις αλλαγές των καταναλωτικών συνηθειών. Μια νέα ερμηνεία της έννοιας της ομορφιάς, ανοιχτή όλο και περισσότερο για να ακούσει το βαθύτερο εγώ και να επικεντρωθεί σε μια φιλοσοφία της αυθεντικότητας, του σεβασμού και της ακεραιότητας του ατόμου.

Τα προϊόντα Paolo Guatelli Makeup παράγονται στο Μιλάνο και έρχονται για να χρωματίσουν την καθημερινότητά μας με την μαγεία της Ιταλικής φινέτσας! Πλουτίζοντας το χώρο σας με πρωτοποριακά προϊόντα περιποίησης! Περιέχουν προηγμένες φόρμουλες, όπως τα βιοχηλικά σύμπλοκα προβιοτικών και την αξεπέραστη Ιταλική τεχνογνωσία στην κοσμετολογία!Paolo Guatelli Makeup: Eίναι μια επαναστατική σειρά καλλυντικών που γεννήθηκε από μια ιδέα του ομώνυμου Makeup Artist: δυναμισμός, ευελιξία και μόδα είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτή τη σειρά να ξεχωρίζει.

Ας γνωρίσουμε αυτό το νέο Brand, με το πρωτοποριακό σύστημα B-BOX® και κάποια από τα προϊόντα της σειράς που ξεχωρίσαμε.